Over ons
Over ons
Westra

Veelzijdig en resultaatgericht

Als sinds 1928 actief in de omgeving Noordwest Friesland 

Over ons

Agrarische dienstverlening

Westra is de stabiele factor op elk terrein

Inspelen op onzekere factoren en zelf een stabiele factor blijven voor de klant. Dat is waar Westra voor staat. Met onze ervaren medewerkers en uitgebreide machinepark leveren wij altijd werk van hoge kwaliteit. Voor de volledige verzorging van agrarische werkzaamheden kunt u bij ons terecht.  De planning is bij ons professioneel georganiseerd waardoor er bij veranderingen adequaat gereageerd wordt. Wij adviseren u graag en voeren uw werk op een efficiënte manier uit. 

Solliciteren bij Westra? Kijk hier voor actuele vacatures. 

Hoofdkantoor Franeker Locatie Arum Locatie Oosterbierum Groenrecycling Harlingen De directie

Geschiedenis
Als sinds 1928 is Westra werkzaam in de omgeving noordwest Friesland. Ooit begonnen met één man en één machine en uitgegroeid tot een bedrijf met zo’n zestig medewerkers en vormen Mathijs en Corrie Westra samen met zonen Pieter en Feite de directie.
Westra is gevestigd op vier locaties. Een hoofdvestiging in Franeker, een nevenvestiging in Arum en een nevenvestiging in Oosterbierum. Dochterbedrijf Westra Groenrecycling BV vestigt zich in Harlingen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Westra staat voor een duurzame onderneming en streeft naar een milieuvriendelijke manier van werken. Zo beschikken wij over een eigen windmolen en 2820 zonnepanelen die groene energie opwekken. Ook verlaagt Westra de CO2-uitstoot waar mogelijk, met een certificaat voor niveau 5 van de CO2-Prestatieladder van de SKAO blijft het verminderen van CO2 binnen het bedrijf een doorgaand proces. Westra is aangesloten bij brancheorganisatie CUMELA. 

Om iets terug te doen aan de omgeving waarin we werken, sponsoren wij diverse evenementen en verenigingen. 

Lees meer over Westra


Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA