Nieuws
Nieuws
De laatste ontwikkelingen

Nieuws

De nieuwe bietenrooier is gearriveerd

Dit is onze nieuwste aanwinst: de Grimme Maxtron 620 bietenrooier. Door een combinatie van banden en rupsen is dit de meest bodemvriendelijke bietenrooier ter wereld.

De banden rijden onder een uitzonderlijk lage bandenspanning van maar 1.2 bar. Ook is de machine heel wendbaar. De draaicirkel van het achterwiel is maar één meter. Dit zorgt voor minder keer- en rijhandelingen en dus ook voor minder belasting van de bodem. Door de lage bodemdruk kan de bietenrooier zelfs met natte omstandigheden zijn werk doen. 

Voor het verhakselen van het bietenloof is onze machine uitgerust met een multi-as met rubberen en stalen klepels. Hierdoor kunnen bieten licht gekopt worden en zorgen wij voor de beste bietenopbrengst. Daarnaast heeft de Maxtron 620 een nieuw reinigingsrollensysteem. Dit nieuwe systeem verwijdert meer losse grond waardoor de bieten veel schoner de machine uit komen.

Wilt u meer informatie over deze bietenrooier, neem dan contact met ons op.Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA