Taludmaaier Friesland
Taludmaaier Friesland
Schuine helling maaien

Maaien van zeer steile taluds

Met de Spider taludmaaier ILD-02 zijn wij in staat om zeer schuine hellingen en moeilijk bereikbare plaatsen te maaien. De opdrachtgevers variëren van provincie, gemeente tot bedrijfsleven.

Waar is de taludmaaier inzetbaar?
De taludmaaier is inzetbaar op schuine hellingen tot wel 55%. Met gebruik van de lier kan deze helling moeiteloos gemaaid worden. De spidermaaier wordt daarnaast ook gebruikt op vlakke stukken nabij tankstations, bedrijventereinen en moeilijk bereikbare plaatsen in bijvoorbeeld bermen, greppels en bolwerken. Kan een zitmaaier niet op een moeilijk bereikbare plaats komen? De radiografisch bestuurbare taludmaaier biedt uitkomst!

Veiligheid
Omdat de maaier tot een paar honderd meter op afstand bestuurbaar is, vergroot dit de werkveiligheid. Door de 4-wiel aandrijving kan in iedere richting gemaaid worden en is de maaier ook geschikt voor natte gebieden. 

DEMO aanvraag
Bij interesse voor de inzet van de maaier op lange termijn kan eerst een demo worden gegeven. Informatie hierover kunt u opvragen bij onze planning.

Meer informatie


Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA