Nieuws
Nieuws
De laatste ontwikkelingen

Nieuws

Samenwerken aan de economie van de toekomst

Westra is lid geworden van de Vereniging Circulair Friesland. De bedrijven, gemeenten, de provincie, kennisinstellingen en (maatschappelijke) organisaties in dit samenwerkingsverband zetten zich in om een circulaire economie te realiseren.

Het doel van de vereniging is het versnellen van het proces naar een nieuwe, circulaire economie. Een economie waarin kringlopen worden gesloten, afval wordt gebruikt voor nieuwe producten en alles draait op duurzame energie. Door de verschillende partijen in de vereniging worden kennis, kunde en grondstoffen bij elkaar gebracht en kan een versnelling naar een nieuwe economie gerealiseerd worden. Vereniging Circulair Friesland zorgt ervoor dat de circulaire economie van een concept verandert naar concrete producten en diensten.  

Als lid van de vereniging hebben wij een stem in de verschillende projecten en dragen wij bij aan het versnellen van het proces naar een circulaire economie.

Kijk voor meer informatie op www.circulairfriesland.frl.  Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA